Beste leden, 

Om de site zo volledig mogelijk te maken vragen wij jullie om informatie. Heb je foto's, filmpjes of ander interesante informatie over de vereniging, mail die dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Hallo lezer,

Vandaag 03-04-2019 om ongeveer 15:30 is onze site live gegaan. Zolas jullie kunnen zien moet er nog wel het een en ander afgebouwd worden. Hiervoor heb ik als webbouwer wel jullie hulp nodig. Wie kan mij bijvoorbeeld meer over de geschiedenis van de vereniging vertellen. op dit moment staat er een fake stukje op om aan tegeven wat de bedoeling is, maar het zou natuurlijk best wel interessant weze om hiet de waarheid te vertellen. Verder heb ik gezocht naar het originele wapen van Vrouwenpolder en deze als favicon in de site naam gezet. hieronder staat hij als gewone afbeelding.

Verder zou ik als webbouwer het heel fijn vinden om foto's of filmpjes die onder de leden aanwezig zijn van jullie te ontvangen om meer van onze vereniging te laten zien. Dit kunnen foto's en filmpjes zijn van de lessen of evenementen zijn, als het maar wel met de EHBO te maken heeft.

Alvast bedankt voor jullie inzet. Hier nu het door mij gevonden wapen.

 android chrome 512x512

© 2019 EHBO vereniging Vrouwenpolder. Alle rechten voorbehouden.
Ontwerp: Goatse Marten Kampstra