Beste leden, 

Om de site zo volledig mogelijk te maken vragen wij jullie om informatie. Heb je foto's, filmpjes of ander interesante informatie over de vereniging, mail die dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Goedendag beste leden.

Om al vast een klein beetje de indruk te wekken dat ik jullie niet vergeet heb ik de door mij aan het bestuur voorgelegde les agenda vast online gezet. Tevens heb ik ook de onderwerpen die ik jullie wil voorschotelen er bij gezet.
Deze probeer ik zoveel mogelijk gelijk te laten lopen met de andere verenigingen zodat mijn voorbereidingstijd zo laag mogelijk blijft. Voorbereiden van een les duurt op deze manier maar ongeveer 1,5 uur en anders zit ik rond de 3 uur. Dit scheelt mij dus veel werk waardoor ik het ook vol kan houden om 3 verenigingen te kunnen bedienen.

Verder wil ik jullie uiteraard uitnodigen om zoveel mogelijk EHBO zaken met mij te delen zoals foto's filmpjes etc. Ook informatie over het ontstaan en groeien en bloeien van de vereniging is welkom.

Groet Goatse

© 2019 EHBO vereniging Vrouwenpolder. Alle rechten voorbehouden.
Ontwerp: Goatse Marten Kampstra
Privacyverklaring
KVK: 68178980 Bankrekenning: NL25 RABO 0365 2085 82